De VVAW is de enige vereniging in ons land die zich specifiek richt op alle professionals binnen corporaties die zich bezig houden met het sturen op kwaliteit en het rendement van de vastgoedportefeuille. Hier vind je collega’s die iedere dag met dezelfde uitdagingen zitten als jij zelf. Hoe kom je tot goede keuzes in je vastgoedportefeuille zodat die portefeuille optimaal bijdraagt aan de strategische doelstelling van de corporatie? En hoe geef je daar praktisch invulling aan?

 

Om je hierbij te helpen organiseert de VVAW inhoudelijke evenementen, intervisies, netwerkevenementen en locatiebezoeken. Opleidingen op het gebied van asset management bij woningcorporaties wordt aangeboden in samenwerking met de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Via het forum op deze website kunnen leden informatie delen over ontwikkelingen in het vakgebied, vragen stellen of een discussie starten.

 

Voor de bijeenkomsten vragen we sprekers die ons aan het denken kunnen zetten over uiteenlopende, actuele thema’s, zoals:

 

  • Versnellen woningbouw
  • Verduurzamen van het vastgoed
  • Inbreidingslocaties binnen de stad
  • Maar ook manieren om als asset manager je collega’s in beweging te krijgen

 

Heb je zelf vraagstukken, thema’s of onderwerpen die je graag op één van onze bijeenkomsten terug ziet komen? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Volg ons op LinkedIn en ga in gesprek met andere VVAW-leden. https://www.linkedin.com/groups/9058365/