De afronding van een opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate is het begin van een nieuwe carrière als alumnus. Via het alumni-platform blijven de voormalige studenten nauw aan de ASRE verbonden. Om toegang tot het netwerk eenvoudig te houden, kunnen alumni inloggen met hun LinkedIn-account.

Het platform is er voor iedereen die een opleiding aan de ASRE heeft afgerond. Oud-studenten kunnen er elkaar eenvoudig terugvinden, contact houden, elkaar stimuleren en steunen bij vervolgstappen in de carrière. Onder "Agenda" tref je alle evenementen en bijeenkomsten aan gericht op alumni.

PE-punten voor alumni-avonden

Voor de alumni organiseert ASRE tweemaal per jaar een alumni-avond met speed-colleges, presentaties van onderzoeken en een netwerkborrel. Deze bijeenkomsten zijn gratis voor leden van een van de alumniverenigingen - AAAMRE voor MRE-alumni en MSREAA voor MSRE-alumni. De alumni-avonden zijn goed voor 3 PE-punten.

Master Challenges

MRE- & MSRE-alumni kunnen een Master Challenge volgen waarin het ontwikkelen van een visie op disruptieve en innovatieve trends centraal staat. Zo’n challenge wordt afgesloten met het schrijven van een essay. Daarmee vormen zij een inhoudelijke uitdaging, maar dagen ook uit tot onderzoek aan de randen van het vakgebied. De thema’s worden periodiek aangepast aan actuele trends in de sector.

Secretariaat, ledenadministratie en mailingen

ASRE ondersteunt de alumniverenigingen onder andere met een secretariaat, de ledenadministratie en mailingen. Zo houden wij onze alumni op de hoogte van alle ontwikkelingen die van belang zijn voor hun carrière.