Amsterdam School of Real Estate

Adres: Jollemanhof 5, 1019 GW Amsterdam, Nederland (https://www.asre.nl/over-asre)

ASRE is een ontmoetingsplek aan het IJ in Amsterdam waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen. ASRE is een onderzoeksinstituut dat vragen analyseert en oplossingen zoekt voor interdisciplinaire vraagstukken. ASRE is een centrum van kennis en kunde dat al bijna 30 jaar voorop loopt in de wereld van het vastgoed, mensen inspireert en nieuwe wegen bewandelt.

 

 

Professionalisering vastgoedsector
Het doel van de ASRE is om het vakgebied van de Vastgoedkunde te professionaliseren. We blijven daarom altijd op zoek naar de beste methoden om optimaal kennis over te dragen. We doen dit samen met de beste docenten uit het vakgebied. Onze studenten stimuleren ons hierbij. Zij stellen de vragen die nu leven in het werkveld. Onze research fellows en hoogleraren onderzoeken deze vragen en publiceren de resultaten onder de noemer ASRE paperreeks. Deze bevindingen worden weer opgepakt in ons onderwijs.

‘ De ASRE ademt vastgoed met haar netwerk van hoogleraren, docenten uit de praktijk en van de universiteit, alumni, fellows en research fellows en met de grootste vastgoedbibliotheek van Europa. ’

Bouw je eigen vastgoedkennis
Kennis veroudert snel in de dynamische wereld van het vastgoed. Om in veranderende omstandigheden meerwaarde te blijven bieden, moet u er als professional voor zorgen dat uw kennis en vaardigheden up-to-date blijven. Wij helpen u hier graag bij met een breed opleidingsaanbod dat in beweging blijft, net als de vastgoedwereld.


  • Master of Real Estate (MRE)
  • Master of Science in Real Estate (MSRE)
  • De kortere op de actualiteit gerichte, Executive opleidingen
  • Online onderwijs (NIEUW): blended courses
  • Alumni avonden (NIEUW): onderdeel van Permanente Educatie

Terug