Binnenstedelijke herontwikkeling grootschalige retail

Binnenstedelijke herontwikkeling grootschalige retail

Donderdag 04 juni 2020
16:30 - 18:00 uur
webinar
Binnenstedelijke herontwikkeling van grootschalige retail, namelijk de voormalige V&D in Eindhoven.
2253 keer bekeken

Binnenstedelijke herontwikkeling grootschalige retail

Lees hier een verslag van dit webinar.

 

De inschrijving sluit op 28 mei om 13.00 uur. 

Binnenstedelijke herontwikkeling van grootschalige retail
Nu live projectbezoeken even niet aan de orde zijn, brengen wij een projectbezoek naar je thuiswerkplek! Op 28 mei organiseren wij samen met abcnova een webinar over het veranderende retaillandschap en de effecten daarvan op binnenstedelijke herontwikkelingen. Grote winkelpanden zijn leeg komen te staan en creatief omgaan met deze gebouwen is noodzakelijk voor alle betrokken partijen. Transformatie naar mixed-use gebouwen is vaak een oplossing, maar hoe vlieg je dat aan, en hoe realiseer je deze binnenstedelijke ontwikkeling van panden die vaak het hart van de stad vormen?

 

Wim van der Post opent het webinar en praat jullie bij over de ontwikkeling vanuit de ASRE. Drs. Piet Hein Erdman MRE (jaargang 2006-2008) zal jullie gastheer zijn tijdens deze interactieve sessie, waar we overigens ook aan de borrel hebben gedacht. Onderwerp is de herontwikkeling van het voormalige V&D-pand in het centrum van Eindhoven waar zijn team nu mee bezig is. Het pand wordt nu getransformeerd naar een mix van retail, flexibele werkplekken en horeca. Abcnova behartigt in deze herontwikkeling de belangen van de eigenaar en begeleidt het gehele proces.

 

Aan het woord komt ook retailexpert Michiel Boonen MSc MSRE MRICS, die ons, vanuit een wat meer theoretische insteek, meeneemt in de verandering van het retaillandschap. Vanzelfsprekend komt ook de eigenaar van het pand: Pensioenbeheerder MN (namens Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek) aan het woord. Renate Beekhuis MSc MSRE, Acquisiteur Onroerend Goed Nederland bij MN vertelt in het webinar over de opgave waar zij tegen aan gelopen zijn.

 

Het webinar start om 16.30 uur en wordt afgesloten met een discussie en aansluitende borrel. Je kunt tijdens de borrel in private chat/videorooms met je jaargenoten en relaties verder praten zodat we elkaar toch nog op afstand kunnen ontmoeten.

Om ruimte te houden voor interactie houden wij bij deze webinar een maximum aan van 50 deelnemers. Meld je dus snel aan. Geef (naast je e-mailadres voor de uitnodiging ook) je huisadres op bij de aanmelding, dan wordt de borrel bij je thuisbezorgd! Dit kan je doen via het formulier waarvan de link in de registratie mail staat.

Kosten:

Dit evenement is toegankelijk
voor leden van

AAAMREMSREAA

Locatie

webinar

Dit evenement is toegankelijk
voor leden van

AAAMREMSREAA

Share

Binnenstedelijke herontwikkeling van grootschalige retail, namelijk de voormalige V&D in Eindhoven.